22 schitterende nieuwbouw woningen in Gemonde

Wonen aan de Rietstok

Aan de Rietstok en de Dorpstraat in Gemonde ontstaat een nieuw stukje Gemonde. Hier komen 22 nieuwbouw MorgenWonen woningen waarvan 13 gezinswoningen en 9 levensloopbestendige woningen, allemaal nul-op- de-meter dus héél energiezuinig. Bovendien zijn de woningen zó compleet bij oplevering dat je er meteen kunt gaan wonen. Vandaag de sleutel, MorgenWonen! De ontwikkeling en bouw van de 22 MorgenWonen woningen is een samenwerkingsverband tussen Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV uit Tilburg en Vrijborg Vastgoedontwikkeling BV.

Momenteel lopen er diverse procedures op de verstrekte vergunningen, waaronder ook de Raad van State procedure. We hebben nog onvoldoende zicht op de tijdsduur van deze procedure. Hierdoor moeten we nog even geduld hebben totdat we de woningen daadwerkelijk in verkoop kunnen brengen. Zodra we hier meer over weten worden inschrijvers op de hoogte gebracht.
Verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

↓ Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? ↓

Schrijf je in!

EN HIER LIGGEN DE FANTASTISCHE WONINGEN VAN DE RIETSTOK

Perfecte ligging!

Op 4 kilometer rijden vanaf het centrum van Sint-Michielsgestel ligt het dorp Gemonde. Gemonde is gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch en kenmerkt zich door het prachtige Brabantse landschap.

Schrijf je in!

MorgenWonen in Gemonde